İSTANBUL / SİLİVRİ - Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz bilek güreşi takımı, 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde Tekirdağ'da yapılan okullar arası bilek güreşi Türkiye grup müsabakalarında 3 gümüş madalya kazandı. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz güzellik hizmetleri alanı öğretmenlerinden Şenay Demir tarafından  uluslararası saç kesim eğitmeni, Davines ve Mizutani eğitim lideri Sinan Ergün okulumuza eğitim amaçlı davet edildi.

Ara

Gelecek nesillerin geçmişi tanıması, anlaması ve kültürümüzü yeni yüzyıllara taşıması amacıyla Haliç Kongre Merkezinde Oğuz Türklerinin “Bilge Ata”sı olarak nitelendirilen Dede Korkut adına düzenlenen “Türk Dünyası Dede Korkut Gençlik Şöleni”ne Silivri'den dört okul olmak üzere 120 öğrenci ve 12 öğretmenimizle katıldık.

Ara

Okulumuz kız ve erkek futsal takımları başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ara

6 sporcu öğrencimizle katıldığımız şampiyonada okulumuz öğrencileri 2 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak takım hâlinde şampiyon oldu.

Ara

Sahil Güvenlik Komutanlığından Astsubay Necmi Latif Akkaya tarafından öğrencilerimize "Geleceğin Denizcileri" konulu seminer verildi.

Ara

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Ümit Yılmaz, Silivri'de "mesleki eğitim" üzerine eTwinning projeleri hazırlayan öğretmenleri tebrik edip onlara teşekkür belgelerini takdim etti. Okulumuzu eTwinning projelerinde temsil eden öğretmenimiz Serap Kartal'a teşekkür eder, yeni projelerinde başarılar dileriz.

Ara

27-28-29 Kasım 2023 tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler ve Yıldızlar İstanbul İl Müsabakalarında Silivri ilçemiz 25 altın, 22 gümüş, 40 bronz madalya olmak üzere toplamda 87 madalya kazanarak bir rekor kırdı.

Kas

Okulumuz öğrencileri il ve ilçe çapında yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında derece almaya devam ediyor.

Kas

Bilek güreşi müsabakalarını toplamda 58 madalya ile tamamlayan öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor ve Türkiye şampiyonasında sporcu gençlerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Öğretmen, bir toplumun meşalesidir ve herkes onun ışığı ile aydınlanır. Işığıyla yolumuzu aydınlatan, yarınların mimarı olan tüm ögretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwinning faaliyeti kapsamında, 2023 yılına ait eTwinning Meslek Liseleri Çalıştayı 20-22 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Kas

27-28 Kasım 2023 tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılacak olan okullar arası bilek güreşi müsabakaları için sporcu öğrencilerimiz son antrenmanlarını yapıyor.

Kas

Okulumuzda düzenlenen birey ve toplum temalı hikâye yarışmasının birincisi 11 Adalet sınıfından Kardelen Bayraklı olmuştur.