Mrt

Silivri Emniyeti Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlisi Emin Gündüz tarafından öğrencilerimize yönelik bağımlılık konulu seminer verildi.

Madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçilmesi noktasında farkındalık oluşturabilmek ve gençleri belirtilen konularda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminerde öğrencilerimiz merak ettiği soruları da sordu.

Şbt

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "eTwinning Tebrik Töreni" etkinliği,  eTwinning proje çalışmaları kapsamında yaptıkları projeler Ulusal Avrupa Kalite Etiketi almış öğretmenler ve eTwinning Okul Etiketi almış okulların müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Kırklareli'nde yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Grup Müsabakaları'nın son gününde okulumuz öğrencileri Pınar Günay ve Ahmet Erdoğan 3.lük derecesi alarak bronz madalya kazandılar. Toplamda üç bronz  madalya ile turnuvayı bitiren öğrencilerimizi tebrik ediyor,  başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda ilk yardım eğitmeni Keziban Duman tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik ilk yardım eğitimi verildi. Seminerde ilk yardımın tanımı, amaçları, ilk yardım temel uygulamaları üzerinde duruldu.

Ock

I.dönem karne töreni okul bahçemizde yapıldı.

Ock

Çanta 80. Yıl İÖO öğrencileri tanıtım gezisi için okulumuzu ziyaret etti. Bilişim, kimya, grafik-tasarım, tarım ve çocuk gelişimi bölümleri derslik ve laboratuvarlarını gezen öğrenciler alan şeflerimizden bilgi aldılar.

Ock

"Dilimizin zenginlikleri" projesi; MEB tarafından başlatılan ve okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ock

İstanbul Öğrenci Meclisleri projesi kapsamında Cengiz Aytmatov'un "Toprak Ana" adlı eserini okul kütüphanemizde okuduk.

Ock

Önder çiftçi projesi mühendisleri tarafından hazırlanan, "tarımda kuraklık sorunu, anıza ekim modeli, güncel tarım" konularının ele alındığı seminere katıldık.

Ock

Ocak ayının ilk pazar günü ile başlayan ve toplumun tüberküloz (verem) hastalığı hakkında bilgilendirilmesi ve dikkatinin çekilmesi amacıyla düzenlenen “Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası” etkinlikleri kapsamında ilçe sağlık personeli tarafından okulumuzda seminer verildi.