SORUMLULUK SINAVLARINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Nis

Özel eğitim öğretmeni ve çocuk kitabı yazarı Sn. Bahar Sezer tarafından okulumuz uygulama ana sınıfında hikâye atölyesi ve okulumuz konferans salonunda çocuk gelişimi alanı öğrencilerimize yönelik kariyer tanıtımı yapıldı. Eğitime katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz "Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı" 12.sınıf öğrencileri Barış Manço'nun unutulmaz şarkıları eşliğinde hazırladıkları gösteriyi, uygulama ana okulu öğrencilerine sundular.

Etkinlikte emeği geçen 12. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.

Mrt

Rumeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Sn. Süleyman Özmen'in konuşmacı olarak katıldığı "Türk Milletinin Kaderinin Yeniden Yazıldığı Yer: Çanakkale" konulu sunum, konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Sunumda Çanakkale Zaferi'nin tarihî ve stratejik önemi ayrıntılı olarak ele alındı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12/B sınıfından öğrencilerimiz, Rumeli Üniversitesi kampüsünü ziyaret ederek üniversite yaşamını yakından tanıma fırsatı buldu. Tanıtım gezisinde  öğrencilerimiz akademisyenlerle buluşup bölümler hakkında bilgi aldı, kampüs turlarıyla üniversitenin olanaklarını keşfetti ve çeşitli etkinliklere katıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Eğitmen Bülent Aydemir tarafından öğrencilerimize yönelik afet farkındalık eğitimi verildi.

Mrt

Üniversite tanıtım ve kültür gezilerimiz kapsamında bugün 12/F sınıfından öğrencilerimizle birlikte Beykent Üniversitesini ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzda "Kariyer Günleri" kapsamında Sn. Kübra Sevim tarafından güzellik ve saç bakımı alanı öğrencilerimize yönelik “makyaj uygulamaları" konulu seminer verildi. Okulumuzun mezunlarından olan Sn. Kübra Sevim'e eğitime katkıları için teşekkür ederiz.

Mrt

Silivri Emniyeti Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlisi Emin Gündüz tarafından öğrencilerimize yönelik bağımlılık konulu seminer verildi.

Madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçilmesi noktasında farkındalık oluşturabilmek ve gençleri belirtilen konularda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminerde öğrencilerimiz merak ettiği soruları da sordu.

Şbt

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "eTwinning Tebrik Töreni" etkinliği,  eTwinning proje çalışmaları kapsamında yaptıkları projeler Ulusal Avrupa Kalite Etiketi almış öğretmenler ve eTwinning Okul Etiketi almış okulların müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt